Cum încarc un CD?

Descoperă transferul modern de imagini medicale

Încărcarea imaginilor medicale se realizează urmând câțiva pași simpli, intuitivi, folosind formularul din stânga paginii principale a saitului.

1. Selectarea folderului în care se află imaginile

Acest lucru se realizează prin una din următoarele posibilități:
- Click pe zona specifică din căsuța de încărcare și selectarea folderului de pe calculator. Acesta poate fi chiar litera care reprezintă unitatea ta optică (CD-ROM).
click-select-folder
- Tragerea folderului in căsuța de încărcare. În mod asemănător, poți trage direct litera care reprezintă CDROM-ul.
drag-drop-folder


Anumite browsere vor cere permisiune pentru acces la fișierele din folderul selectat.
upload-question2
Pentru a putea continua încărcarea, trebuie permis accesul la folder prin click pe butonul Upload al mesajului de alertă. Acest lucru nu înseamnă încărcarea imaginilor pe sait, ci doar accesul la imagini din tabul de lucru. Până în acest moment niciun fișier nu este încărcat.


2. Alegerea tipului de încărcare și/sau transfer

select-buttons2
Semnificația butoanelor:
1: Se va realiza încărcarea în cloud. Un link de acces va fi generat iar expeditorul și destinatarul vor fi înștiințați printr-un email.
2: Se va realiza încărcarea în cloud și un link de acces va fi generat. Doar expeditorul va primi un email de corfirmare a încărcarii. Poți copia și distribui linkul prin metoda preferata. (email personal, messenger, etc)
3: Stabilești tu parola de criptare și acces a încărcării. Ea va trebui transmisă printr-un mod sigur destinatarului. Atât expeditorul și destinatarul vor avea nevoie de aceasta pentru accesul la imagini. Atentie! A nu se transmite prin căsuța de mesaj, se compromite standardul de securitate al încărcării. Pierderea / uitarea parolei face imposibil accesul și recuperarea imaginilor.
4: O parolă se va genera automat și va fi adăugată linkului de descărcare. Vom avea noi grijă de securitatea încărcării. Nici tu, nici destinatarul nu veți fi întrebat de parolă. Imaginile vor fi criptate în browserul tău și vor fi stocate în cloud. Asemanător situației de la butonul 3, noi nu vom ști și nu vom avea acces la informațiile tale.


3. Completarea câmpurilor cu datele necesare încărcării

În funcție de selecția tipului de încărcare de la pasul 2, vei avea la dispoziție anumite câmpuri pentru completare. Toate câmpurile trebuie completate corect pentru a continua prin click pe butonul "Încarcă". La finalul încărcării se va afișa un mesaj cu linkul de acces / descărcare al imaginilor pe care îl poți folosi.