Despre securitate

Descoperă transferul modern de imagini medicale

Securitatea și integritatea datelor medicale sunt printre cele mai importante aspecte ale serviciului nostru. Pe lângă facilitățile avansate legate de standardele de comunicație în medicină [...] implementate în aplicație, am adăugat elemente suplimentare de securitate.

 • Criptarea integrală a datelor tale în browser. Acestea vor părăsi browserul dvs și vor ajunge pe serverele noastre dar ele ne vor fi total opace. [exemplu grafic criptare cu plain vs cyphertext]
 • Nu vei fi nevoit să anonimizezi studiul imagistic pentru încărcarea în cloud sau transfer pe mail. Vei ști sigur că singurul care are acces la el este medicul (destinatarul), care deja deține informații confidențiale. Dacă totuși vrei să anomimizezi CD-ul cu imagini, se poate face cu un click în momentul încărcarii. [acest serviciu este în teste]
 • Criptarea integrală a conexiunii de internet între utilizatori (peer to peer).
 • Utilizând criptografie standard industrială (TLS, VPN, certificate digitale, chei private și publice) vei putea:
  - ca pacient
  • acorda / revoca accesul la informațiile tale
  • gestiona mai multe incărcări și formate de fișiere cu o singură parolă, fără a face rabat la securitate.

  - ca medic
  • avea acces la informațiile pacienților, atât timp cât ți-a fost oferit, fără să fii afectat de setările lor de securitate și fără a ține minte / nota parolele lor. Totul dintr-o singură interfață, atât pe dispozitive fixe cât și mobil, cu posibilitate de încărcare direct în PACS-ul tău.
  • te vei putea conecta cu sistemele tale PACS pe care le folosești, direct din browser, fără riscuri de securitate pentru instituția ta.
  • interconecta cu aplicația cloud preferată [acest serviciu este în teste]

Alte aspecte legate de securitate

Verifică întotdeauna dacă conexiunea la site este sigură. Adresa prin care accesezi serviciul este exact https://transfer-tomografie.ro și prezintă însemnul de conexiune securizată. Află mai mult!

Sistemul este monitorizat permanent și orice tentativă de acces neautorizat va fi investigată și raportată de îndată autorităților competente.

Anumite informații legate de implementarea securității rămân confidențiale, din motive evidente, și nu vor fi descrise pe sait. Dacă ai vreo nelămurire sau vrei să discutăm, te rog contactează-ne.

Pentru certificare în domeniul securității, platforma va fi auditată extern.